امتحانات
مژده مژده رشته های جدید دانشگاه پیام نور مرکز خوانسار

.

پذیرش دانشجو در رشته های جدید در مقطع کارشناسی در دانشگاه پیام نور مرکز خوانسار

ریاست دانشگاه پیام نور مرکز خوانسار از پذیرش دانشجو در رشته های جدید درمقطع کارشناسی خبر داد. اقای دکتر عبدالمنافی ضمن اشاره به پیگیری های زیاد برای اخذ رشته های تحصیلات تکمیلی و رشته های جدید در مقطع کارشناسی، به مزایای دانشگاه پیام نور مرکز خوانسار با توجه به شرایط کنونی بیماری کرونا و مجازی بودن کلاسها و ازمونها و بهره گیری از اساتید مجرب و کادر آموزش متعهد و دلسوز و وام 20 میلیون تومانی اشاره نمودند و اظهار امیدواری نمودند متقاضیان تحصیلات دانشگاهی ،این مرکز دانشگاهی را جهت ادامه تحصیل انتخاب نمایند.
ایشان اذعان داشتند رشته های جدید مرکز شامل هتلداری -مدیریت مالی -مدیریت امور بانکی -روابط عمومی-مدیریت امور گمرکی بوده و سایر رشته های دایر در این مرکز  شامل   رشته های حقوق - روانشناسی- علوم‌تربیتی-مدیریت دولتی و بازرگانی و جهانگردی - علوم‌اجتماعی -حسابداری- الهیات-مهندسی صنایع-فناوری اطلاعات میباشد.
ثبت نام به هر دو صورت با کنکور و بدون کنکور انجام میشود و متقاضیان‌میتوانند جهت ثبت نام به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند.